Tuesday, 3 April 2012

Link E-novel #4

1. Rinsya Chasiani & Ayumi Syafiqah

Jadual Cinta Kita


2. Q.Min.Z

Hello Suami, Hai Isteri


3. Kathy Tuah


Luahan Hati Qisya


4. Joenyz

Nineteen


5. Alfa Syamimi

Aku Mahu Kamu


6. Isha Idiaz

Dalam Diam Ku Mencintaimu

Kerana Aku Bukan Seorang Ustazah


7. Ainaa Azlan

Mata Dan Cinta


8. Dila Dyna

Kau Kahwin Dengan Aku??



9. ZURA ASYFAR


Bukan  Adik Tiri Biasa







9. RIA NATSUMI (Special case, baca kat notes fb :')

Kebencian Cinta



Klik tajuk untuk membaca... thanks for support uri BEN.. N sesapa nak hantar karya cerpen dia bleh emel kat saya, rycchasiani@gmail.com   untuk disiarkan di blog ben... *nak mengisi kekosongan sbb blog ben nih selalu sngt menyepi... hihihi..

4 comments:

Kathy Tuah said...

tq rin sbb masukkan LHQ ^^

joenyz said...

gumbira nya sbb saya punya ada... :D

RnRr-BEN- said...

Kak Kathy - aik... mestilah.. kan akak saye... hik3

Joenyz- thanks sudi berkongsi!

Ainaa Azlan said...

hehe tak tahu pulk link blog sy tersenarai. huhu thanks tau :)

Link List 1

Link List 2

Ucapan Tuan Tanah

Blog ini menempatkan link-link penulisan online daripada pelbagai penulis. Asalnya daripada group facebook kami iaitu 'blog e-novel' dan telah diilhamkan untuk menjadi sebuah blog perkongsian karya . Kebanyakan penulis di sini merupakan ahli kepada group BEN dan sesiapa yang ingin berkongsi link karya mereka boleh meletakkan link anda diruang komen ataupun chatt box . (Tetapi sekiranya terdapat penulis yang mendapati link blog berada di sini dan ingin me'remove' sila maklumkan di kotak cadangan cbox ataupun emelkan ke rycchasiani@gmail.com) ^___^ Link Grup fb Blog E-Novel sila tekan sini untuk menyertai..