Wednesday, 5 September 2012

Sunday, 12 August 2012

Monday, 25 June 2012

Tuesday, 1 May 2012

Tuesday, 3 April 2012

Link E-novel #4

1. Rinsya Chasiani & Ayumi Syafiqah

Jadual Cinta Kita


2. Q.Min.Z

Hello Suami, Hai Isteri


3. Kathy Tuah


Luahan Hati Qisya


4. Joenyz

Nineteen


5. Alfa Syamimi

Aku Mahu Kamu


6. Isha Idiaz

Dalam Diam Ku Mencintaimu

Kerana Aku Bukan Seorang Ustazah


7. Ainaa Azlan

Mata Dan Cinta


8. Dila Dyna

Kau Kahwin Dengan Aku??



9. ZURA ASYFAR


Bukan  Adik Tiri Biasa







9. RIA NATSUMI (Special case, baca kat notes fb :')

Kebencian Cinta



Klik tajuk untuk membaca... thanks for support uri BEN.. N sesapa nak hantar karya cerpen dia bleh emel kat saya, rycchasiani@gmail.com   untuk disiarkan di blog ben... *nak mengisi kekosongan sbb blog ben nih selalu sngt menyepi... hihihi..

Monday, 23 January 2012

Sunday, 8 January 2012

Link E-novel

Tekan tajuk jika ingin membaca :)



1. Fallenmoon Liya Zafrina

Bertemu Cintaku




2. RinsyaRyc

Jutawan Cintaku




3. Ria Natsumi

Manja Jangan Nakal




4. Shazlynn Fazlynn

Sejuta Luka di Hati




5. Rehan Makhtar

"Sini, Aku Payungkan Kau!"




6. s@r@ sassy gurlz

Cinta Untuk Sedetik Lagi




7. Shania Shaa

Kasihku Yang Satu

Friday, 6 January 2012

Link cerpen-cerpen #vol 2

Klik nama tajuk untuk membaca!



1. RinsyaRyc

Curi-Curi Hatinya!










2. MK (Sevens Writer)

Sepahit Kopi Semanis Cinta




3. N (Sevens Writer)

Tina Rania Story




4. Wild Cherry

Kerana Terpaksa





























Blog penulis yang 'disable right click', x dpt la nak culik cover dorang... hehe.. Happy reading!

Tuesday, 3 January 2012

Link cerpen-cerpen #vol 1

Klik tajuk cerpen untuk membaca



1. Afifah Yusof
Isteri TAKUT Lelaki







2. Rinsya Ryc
Cinta Sambal_Belacan








3. Siti Hanisah
Ungkapan Cintamu



4. Imanina Muhad Nizam
Hai... aku yang bercinta ke kucing aku ni










5. s@r@ sassy gurlz
77 Hari Couple Contract








6. Wild Cherry
Roh Yang Kuseru!






7. Ria Natsumi
Penakluk Cinta Setia








8. Hany Nafisa
Chocolat Au Lait



9. Manja Lela
Air Mata Arvina



p/s: Yang x da gambar tu sbb penulis memng tak buat cover ataupun gambar dalam blog penulis tidak dapat di download. TQ dan selamat membaca~

Sunday, 1 January 2012

Blog E-Novel

dilahirkan pada 1.1.2012....so ini hari pertama ia... nama barunya...BEN(Blog E-Novel). hai BEN di sini. sesiapa berminat nak siarkan penulisannya, bolehlah send kepada dan email blogenovelrnrr@gmail.com. cuba la...BEN dan rakan-rakan disini akan komen dan komen...terima kasih...

Link List 1

Link List 2

Ucapan Tuan Tanah

Blog ini menempatkan link-link penulisan online daripada pelbagai penulis. Asalnya daripada group facebook kami iaitu 'blog e-novel' dan telah diilhamkan untuk menjadi sebuah blog perkongsian karya . Kebanyakan penulis di sini merupakan ahli kepada group BEN dan sesiapa yang ingin berkongsi link karya mereka boleh meletakkan link anda diruang komen ataupun chatt box . (Tetapi sekiranya terdapat penulis yang mendapati link blog berada di sini dan ingin me'remove' sila maklumkan di kotak cadangan cbox ataupun emelkan ke rycchasiani@gmail.com) ^___^ Link Grup fb Blog E-Novel sila tekan sini untuk menyertai..