Sunday, 1 January 2012

Blog E-Novel

dilahirkan pada 1.1.2012....so ini hari pertama ia... nama barunya...BEN(Blog E-Novel). hai BEN di sini. sesiapa berminat nak siarkan penulisannya, bolehlah send kepada dan email blogenovelrnrr@gmail.com. cuba la...BEN dan rakan-rakan disini akan komen dan komen...terima kasih...

8 comments:

Ria said...

camner??ok tak??komen sikit...

RinsyaRyc said...

ok-2.. bgi komen pop up window supaya snang org nak komen~ thanks kak ria... comel je.. ehehehe

Ed said...

ha'ah . pakai pop-up window lah senang sikit kak ria XD . cute je nama BEN , mcm blogger santai benashaari lah plak ! Wahaha

RnRr said...

hihihihi ria cuba buat maaf...ria gi ubah sekarang juga....

Ria Natsumi said...

ok dah ke??

Ed said...

dahhh !

Wild Cherry said...

WC singgah sini... aja aja fighting BEN!!!

RnRr-BEN- said...

ed- thanks! hehe


wc- terima kasih atas sokongan.. kekeke


-admin rin

Link List 1

Link List 2

Ucapan Tuan Tanah

Blog ini menempatkan link-link penulisan online daripada pelbagai penulis. Asalnya daripada group facebook kami iaitu 'blog e-novel' dan telah diilhamkan untuk menjadi sebuah blog perkongsian karya . Kebanyakan penulis di sini merupakan ahli kepada group BEN dan sesiapa yang ingin berkongsi link karya mereka boleh meletakkan link anda diruang komen ataupun chatt box . (Tetapi sekiranya terdapat penulis yang mendapati link blog berada di sini dan ingin me'remove' sila maklumkan di kotak cadangan cbox ataupun emelkan ke rycchasiani@gmail.com) ^___^ Link Grup fb Blog E-Novel sila tekan sini untuk menyertai..