Tuesday, 3 January 2012

Link cerpen-cerpen #vol 1

Klik tajuk cerpen untuk membaca



1. Afifah Yusof
Isteri TAKUT Lelaki







2. Rinsya Ryc
Cinta Sambal_Belacan








3. Siti Hanisah
Ungkapan Cintamu



4. Imanina Muhad Nizam
Hai... aku yang bercinta ke kucing aku ni










5. s@r@ sassy gurlz
77 Hari Couple Contract








6. Wild Cherry
Roh Yang Kuseru!






7. Ria Natsumi
Penakluk Cinta Setia








8. Hany Nafisa
Chocolat Au Lait



9. Manja Lela
Air Mata Arvina



p/s: Yang x da gambar tu sbb penulis memng tak buat cover ataupun gambar dalam blog penulis tidak dapat di download. TQ dan selamat membaca~

6 comments:

Iman Kyuhee said...

akak, kan ke iman ade cover die? cuba akak try carik kat blog iman. heee... :D

RinsyaRyc said...

Iman, akak cari dari link yg penulis berikan..iman beri link p2u sbb tu x cek ke blog iman.. nanti akak tukar insyaAllah.. hehe.. tq bagi tau~

Iman Kyuhee said...

hahaha.. okey. sama2. :)

RnRr-BEN- said...

iman akak x dpt ambil cover iman la.. sbb iman disable right click.. ngee~ nanti iman post kat group ben boleh ? hehe

Iman Kyuhee said...

oh ye ke.. akak ambik dekat page iman ajelah. kat situ ada gambarnya. hehehe... ;)

RnRr-BEN- said...

alloo.. ha ha . okay-2 ti akak cari..

Link List 1

Link List 2

Ucapan Tuan Tanah

Blog ini menempatkan link-link penulisan online daripada pelbagai penulis. Asalnya daripada group facebook kami iaitu 'blog e-novel' dan telah diilhamkan untuk menjadi sebuah blog perkongsian karya . Kebanyakan penulis di sini merupakan ahli kepada group BEN dan sesiapa yang ingin berkongsi link karya mereka boleh meletakkan link anda diruang komen ataupun chatt box . (Tetapi sekiranya terdapat penulis yang mendapati link blog berada di sini dan ingin me'remove' sila maklumkan di kotak cadangan cbox ataupun emelkan ke rycchasiani@gmail.com) ^___^ Link Grup fb Blog E-Novel sila tekan sini untuk menyertai..